0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*

Offline wooddude

Turn signals are not functional
« on: September 29, 2016, 08:26:56 PM »
I have a turn signal lever on the column, but no functioning signals. Does anyone know how to make the turn signals functional?
2015 UForce 800
30 Cree Bar Light

*

Offline NMKawierider

Re: Turn signals are not functional
« Reply #1 on: September 29, 2016, 10:49:16 PM »
I understood the units sold in the US didn't have turn signals. I think the wiring is there but not the correct tail lights, front signals or the relay.
2015 Z Force 800 (53") EPS -
Custom Air Intakes | Custom Exhaust Mod | SuperATV Harness | Custom Fenders | Custom Skid/Rock Sliders | 27" GBC Grim Reapers | Seizmik Mirrors |Конструктор (Rodin's) Doors | Dr Pulley Sliders | 1.5" Wheel Spacers | BENZ Silencer (as needed) | SATV Flip Windshield W\ Rear Shield | Dual Light Bars | Diamond Plate Storage | 9.7" GPS | Bandit Springs Rear & Gen-3 Shocks Front

My Videos On YouTube

*

Offline Cosmosdan

Re: Turn signals are not functional
« Reply #2 on: September 30, 2016, 02:33:44 AM »
Look at the headlights and you will notice that one of the sections is blanked out. You could rig in some leds in there or order the head and taillights that already have them. The service manual may show how they are wired in.
2013 Z6 Trail
Iron Baltic skid plates
UE Boom Speaker mount
RZR 800 Shocks
Mostly stock trail riding
25g. Rollers and A1

2016 Outlander max 570
Too new for mods yet

*

Offline Z8rider

Re: Turn signals are not functional
« Reply #3 on: September 30, 2016, 01:06:45 PM »
The wire harness on US models can accept the blinkers. Your dealer can order the CFMOTO parts. Replace existing taillight housing, add on front blinkers and a flasher.

A little side note, there is a wire harness change, so make sure your dealer is ordering the correct components for your wire harness. Check the front turn plug ins, if they are a gray or white connectors...

*

Offline wooddude

Re: Turn signals are not functional
« Reply #4 on: September 30, 2016, 08:30:59 PM »
z6 rider, lost the last part of your post. If the connectors are grey or white-----what
2015 UForce 800
30 Cree Bar Light

*

Offline NMKawierider

Re: Turn signals are not functional
« Reply #5 on: September 30, 2016, 09:58:30 PM »
z6 rider, lost the last part of your post. If the connectors are grey or white-----what
I think he means the color of those connectors will tell the dealer weather you have the revised harness or the original.
2015 Z Force 800 (53") EPS -
Custom Air Intakes | Custom Exhaust Mod | SuperATV Harness | Custom Fenders | Custom Skid/Rock Sliders | 27" GBC Grim Reapers | Seizmik Mirrors |Конструктор (Rodin's) Doors | Dr Pulley Sliders | 1.5" Wheel Spacers | BENZ Silencer (as needed) | SATV Flip Windshield W\ Rear Shield | Dual Light Bars | Diamond Plate Storage | 9.7" GPS | Bandit Springs Rear & Gen-3 Shocks Front

My Videos On YouTube