0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*

Offline jayB

brakes and spark plug
« on: February 04, 2017, 03:25:38 PM »
I have a cforce 500 ho and it has about 300 miles on it. My wife drove it for about a mile with her foot holding the brake pedal down so no it is very spungy. also it seeps to run a bit ruff and start hard in the cold so I'd like some advice on adjusting or bleeding the rear brakes and getting at the engine to change or clean the plug. I down loaded the manual but don't seem to see these issues in it or at least a clear explanation of them in it. 

*

Offline NMKawierider

Re: brakes and spark plug
« Reply #1 on: February 04, 2017, 03:35:01 PM »
As far as the brakes, I think they are hydraulic disk..two up front and one in rear. These are auto-adjusting so it might be that the pads are ground or burned down after being applied for so long. Need to pull a set and see how bad they...and the disks are are. May need to be replaced. As for the engine and starting, I'll leave that up to those that know these better....lol
2015 Z Force 800 (53") EPS -
Custom Air Intakes | Custom Exhaust Mod | SuperATV Harness | Custom Fenders | Custom Skid/Rock Sliders | 27" GBC Grim Reapers | Seizmik Mirrors |Конструктор (Rodin's) Doors | Dr Pulley Sliders | 1.5" Wheel Spacers | BENZ Silencer (as needed) | SATV Flip Windshield W\ Rear Shield | Dual Light Bars | Diamond Plate Storage | 9.7" GPS | Bandit Springs Rear & Gen-3 Shocks Front

My Videos On YouTube

*

Offline jayB

Re: brakes and spark plug
« Reply #2 on: February 11, 2017, 10:49:47 PM »
thanks I tried to bleed them and didn't help much. did get to the plug. Had to remove the whole left side panels it was loose now it starts better.