0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*

Offline eric_stephens55

zforce 800 will not start
« on: January 24, 2017, 04:13:38 PM »
I have a 2016 zforce 800. Rode a couple weeks ago and it performed great. I go out to start it the other day and it will not start. Cranks, fuel pump works, getting spark, have fuel. It will start/run if I spray ether into intake. Have replaced the kill switch (dealer recommended to replace), still nothing. Oil lights are on. could this keep it from starting.

*

Offline NMKawierider

Re: zforce 800 will not start
« Reply #1 on: January 24, 2017, 04:27:16 PM »
So..neither injector is working for some reason. Could be low voltage or some connection or the ECU...or CPS. Charge the battery fully...like at least 24 hours and try it. Then go through the tests in the manual. Just asking but when you turn the key on the pump will run until it reaches full pressure and stops. It does this...right?   
2015 Z Force 800 (53") EPS -
Custom Air Intakes | Custom Exhaust Mod | SuperATV Harness | Custom Fenders | Custom Skid/Rock Sliders | 27" GBC Grim Reapers | Seizmik Mirrors |Конструктор (Rodin's) Doors | Dr Pulley Sliders | 1.5" Wheel Spacers | BENZ Silencer (as needed) | SATV Flip Windshield W\ Rear Shield | Dual Light Bars | Diamond Plate Storage | 9.7" GPS | Bandit Springs Rear & Gen-3 Shocks Front

My Videos On YouTube

*

Offline aaajaws3

Re: zforce 800 will not start
« Reply #2 on: August 26, 2018, 04:56:20 PM »
I have a 2016 zforce 800. Rode a couple weeks ago and it performed great. I go out to start it the other day and it will not start. Cranks, fuel pump works, getting spark, have fuel. It will start/run if I spray ether into intake. Have replaced the kill switch (dealer recommended to replace), still nothing. Oil lights are on. could this keep it from starting.

Did you ever figure out what it was ?  Mine wont even fire with Starter fluid
2016 ZForce 800 EX
Bone stock with LEDs / RR Mirrors / 1/2 Windsheld


The North Woods - Life gets good ....When it gets Dusty.