0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*

Offline jowiemor22

Dashboard Display
« on: February 04, 2017, 09:15:07 PM »
I hope that someone can help me!!!!!. The display of my ZForce 800 illuminate but don't show the speedometer, clock, temp, 4x4 etc. The lights of every shift works. Any possible ideas, please!!!!

*

Offline NMKawierider

Re: Dashboard Display
« Reply #1 on: February 04, 2017, 10:00:44 PM »
Well, the clock is internal but the rest have sensors so I would guess either you have lost power or a common to the cluster or it just went bad. Check all the connections behind it and the fuses. Then the manual may outline some tests to do.
2015 Z Force 800 (53") EPS -
Custom Air Intakes | Custom Exhaust Mod | SuperATV Harness | Custom Fenders | Custom Skid/Rock Sliders | 27" GBC Grim Reapers | Seizmik Mirrors |Конструктор (Rodin's) Doors | Dr Pulley Sliders | 1.5" Wheel Spacers | BENZ Silencer (as needed) | SATV Flip Windshield W\ Rear Shield | Dual Light Bars | Diamond Plate Storage | 9.7" GPS | Bandit Springs Rear & Gen-3 Shocks Front

My Videos On YouTube

*

Offline Cosmosdan

Re: Dashboard Display
« Reply #2 on: February 04, 2017, 10:59:46 PM »
The gear indicator is a different circuit than the other displays.  I would think it's a ground and start there.
2013 Z6 Trail
Iron Baltic skid plates
UE Boom Speaker mount
RZR 800 Shocks
Mostly stock trail riding
25g. Rollers and A1

2016 Outlander max 570
Too new for mods yet

*

Offline Scottzforce800

Re: Dashboard Display
« Reply #3 on: February 05, 2017, 12:34:39 PM »
Check your fuses next to your steering column. There is a 10 amp fuse that will blow sometimes causing this. Question, does you four wheel drive still work, when mine blew my display quit as well as my 4WD quit as well. Mine ended up being a speed sensor wiring problem shorting causing this fuse to blow. If only your display is acting up then you either have a faulty display or wiring issues going to the display as NMK has stated. These problems are sometimes difficult to troubleshoot, luckily my dealer found and repaired mine when still under warranty. Good luck
2015 Zforce 800EX