0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*

Offline scott09

efi light
« on: October 20, 2017, 01:09:24 pm »
went for a little ride today ( looking for a moose really) on way back my efi light came on while going up steep  grade, temp was about 3/4on gauge when i got to top i shut bike off, turned back on and light was not on anymore, came home about 2 mile with no problems, any ideals?

*

Online NMKawierider

Re: efi light
« Reply #1 on: October 20, 2017, 03:17:31 pm »
The EFI light on generally just means there is an error on one of it's inputs. It can be anything including Temp- both coolant or air intake, O2 sensor, fuel pressure, CPS, TPS and a few others. I would go through it and check all the sensor's connections for connectivity, water, corrosion..ect. If nothing it may be a bad sensor and if so, probably have to wait until it fails completely to get the code to know what it is.
2015 Z Force 800 (53") EPS -
Custom Air Intakes | Custom Exhaust Mod | SuperATV Harness | Custom Fenders | Custom Skid/Rock Sliders | 27" GBC Grim Reapers | Seizmik Mirrors |Конструктор (Rodin's) Doors | Dr Pulley Sliders | 1.5" Wheel Spacers | BENZ Silencer (as needed) | SATV Flip Windshield W\ Rear Shield | Dual Light Bars | Diamond Plate Storage | Magellan TRX7 GPS| Bandit Springs

My Videos On YouTube

*

Offline scott09

Re: efi light
« Reply #2 on: October 21, 2017, 07:07:12 pm »
took for ride today, notice temp running high and fan not cutting in, guess thermo switch needs to be replaced.